Gratis 1000 films en series extra bij Netflix.

Wil je meer dan 1000 films en series extra zien met je Netflix account?

Met een simpele wijziging van de taalinstelling van je account krijg je een extra aanbod van meer dan duizend films en series. Dit aanbod is niet zichtbaar voor abonnees die – zoals gebruikelijk is voor Nederlandse abonnees – de taalinstelling standaard op Nederlands instellen. Streamwijzer ontdekte de verborgen content door data-analyse. Vier jaar geleden werd een soortgelijk onderzoek gedaan. Toen ging het echter slechts om tientallen extra titels films en series.

Meer kijkplezier

Uit het nu gehouden onderzoek blijkt dat 1.133 titels films en series extra beschikbaar komen als de taalinstelling van Nederlands naar Engels wordt omgezet. Dit aantal komt overeen met een extra aanbod van 16,3 procent. Voor deze uitbreiding is het niet nodig om een VPN-verbinding te gebruiken. Filmliefhebbers zien het aanbod het meest groeien. Na het omzetten van de taalinstelling naar Engels worden 776 films aan het aanbod toegevoegd. Het aantal extra series bedraagt 357. Het extra verborgen aanbod is hoofdzakelijk afkomstig uit Zuid-Korea, India en Nigeria.

Omzetten

Iedere Netflix-abonnee kan zelf eenvoudig de taalinstelling wijzigen. Dit kan op de volgende manier: ‘Account’ > ‘Profiel en ouderlijk toezicht’ > Desbetreffend profiel uitvouwen > Taal wijzigen > Weergavetaal aanpassen naar ‘Engels’.

Deel dit bericht