Help ik moet een provider kiezen!

Ik heb glasvezel aangevraagd, en die is aangelegd. Dat wil zeggen, ik heb zo’n groene draad gekregen die is afgemonteerd in mijn meterkast, maar er zit nog geen signaal/provider op. Glasdraad Drenthe is nog wat afrondende werkzaamheden aan het uitvoeren, maar ik moet dus binnenkort een provider gaan kiezen.

Een ding is zeker, Ziggo komt er hier nooit meer in. Ik heb heel veel jaren gewacht op dit blijde moment, en dit zijn mijn keuzes:

https://tweakers.net/i/fUMnR4dyPv5kZiIQs-noIWIH4uM=/800x/filters:strip_exif()/f/image/u7Yhg2wE6sh3zxQoCcpz8y3H.png?f=fotoalbum_large

Nu, er zitten er een hoop bij waar ik geen ervaring mee heb. Ik heb een abonnement van T-Mobile op mijn mobiel, ik weet niet of daar nog voordeel aan te behalen is, en Oxxio krijg ik gelijk een beetje een onderbuikgevoel bij, mijn zus had ooit internet van ze (geen glas) en de betrouwbaarheid + service waren voor haar prut. Ook online en youfone doen mij een beetje ‘budget’ aan.

Ik ben een normale particulier met een thuiskantoor voor werk. Voornaamste internetgebruik is Streamen (Netflix en Disney enzo) en online gamen waarbij latency voor mij veel belangrijker is dan bandbreedte, want dat heb je toch wel genoeg. Ik heb momenteel 300/30 maar volgens Ziggo (kreeg net weer een mailtje mag ik GRATIS EN VOOR NIETS een nieuw modem ontvangen om mijn graties nieuwe speedboost naar 350/35 te gaan gebruiken 

:P

. Mja, too little, too late 

Lees hier verder op het Tweakers forum https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2138464

.