Het kan wel, Youfone verlaagd de prijs van internet en tv.

Bij alle providers gaan de prijzen omhoog, inflatiecorrectie is het excuus wat er gebruikt wordt.

Youfone bewijst dat het ook anders kan. De provider biedt zijn diensten aan via het glasvezelnetwerk van KPN/Glaspoort gaat de prijzen verlagen! KPN en Ziggo gaan de prijzen in juli wederom verhogen….

Youfone tientallen euros goedkoper

De prijs van alle abonnementsvormen die Youfone via de glasvezelnetwerken van KPN levert, zijn vanaf 1 maart met €3,50 per maand in prijs gedaald. Hierdoor komt de jaarlijkse prijsverlaging in totaal op 42 euro uit. Het goedkoopste internet-only abonnement kost bij Youfone nu €41,50 per maand. Bij dit abonnement wordt een symmetrische internetsnelheid van 50 Mb/s geleverd. Voor €0,50 per maand meer levert Youfone 100 Mb/s symmetrisch internet. Het duurste abonnement kost €52,50 per maand. Hierbij wordt 1 Gb/s geleverd. Youfone levert voor €12,50 extra Interactieve TV bij een internetabonnemen

Youfone ook beste mobiele provider q4 2023

Voor het vierde kwartaal van 2023 zijn we de beste mobiele provider geworden bij de Consumentenbond. We scoorden een prachtige 8,3!

Het succes komt vooral doordat de kwaliteit van bellen, internetten en de service hoog worden beoordeel. Er zijn weinig mensen die problemen melden met internetten, bellen en sms’en.

Deel dit bericht