Overal in huis goede Wifi met Devolo

Overal in huis goede wifi: eindelijk lekker werken op zolder?

22 september 2020 10:00Aangepast: 22 september 2020 11:56

Heb je vaak last van een stotterende stream of een haperend Zoom-gesprek? Dan is het tijd om je wifi-netwerk een upgrade te geven. https://www.youtube-nocookie.com/embed/lvxbvPlyu1Q?autoplay=0&start=0&rel=0

Nu we de komende tijden massaal thuiswerken is een stabiele, snelle internetverbinding steeds belangrijker. Je wilt zonder haperingen kunnen videobellen, terwijl iemand anders in huis een film streamt. Ook als je thuiskantoor op zolder is.

In deze video laat David van Bright zien dat je overal in huis goed kan werken door de wifi te verbeteren. Hij installeert de Devolo Magic 2 Wifi Next powerlines adapters. Dat kan overal in en rond je huis, zolang er maar een stopcontact is. Iedereen die een stekker in het stopcontact kan steken kan het draadloos netwerk uitbreiden. Geen technische kennis vereist. 

De Devolo Magic 2 WiFi Next Starter Kit (met twee adapters) kost 199,90 euro. Heb je meer kamers dan is er ook nog de Multiroom kit met drie adapters voor 299,90 euro. Losse adapters kosten 129,90 euro en je kan tot 8 adapters in één netwerk installeren. 

Hoe makkelijk is de installatie?